Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 27 juli 2008

I bokskogen

Av Åke Johnson - 27 juli 2008 22:33

Vad är skönare, vackrare, svalare, en dag som denna en att vandra i en bokskog. Det är precis det som vi har gjort i dag.


När solen gassar på som mest och så stegar man in i bokskogen. En stor sal i grönt och en frisk svalka. Det är något för ens inre välbefinnande.


Före det tittade vi till badstranden. Packat med människor. Kanske badtemperaturen är bättre nu. Senast, för någon vecka sedan, var det inte badvänligt för en kruka som jag. Men uppenbarligen bättre nu. 

Men, varför trängas på stranden när det finns bokskogar att svalka sig i.

Bada? Kanske i morgon.  

Rapporten säger fortsatt värme. Jag hoppas, för nog borde jag ta mig ett dopp även denna sommar. Annars får jag nog stå i skamvrån. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se