Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Åter en liten tävling.

Av Åke Johnson - 21 februari 2009 10:16


Nu får vi se om Ni fixar det här kära bloggvänner, nya som gamla.


Vem är kvinnan på bilden.

 
ANNONS
 
GladaKatarina

GladaKatarina

21 februari 2009 11:04

Gillade din lilla sexiga utvikning. ;-)

Visst är det vinter! Jag är i Borrby sedan igår.

KaxigaKatarina vet vem kvinnan är. Håller därför tyst. ;-) Men vilken kvinna! En av de största inom sitt område. Endast "vår egen" från Sverige kunde väl mäta sig med henne när det begav sig. Vilket liv! Vilka triangeldramer!

http://gladakatarina.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

21 februari 2009 14:02

Inte en ledtåd? Det måste man ju ge! Nåja jag ska kika på detta senare och brukar inte ge mig. Hon ser ut som en sydamerikansk sångerska tycker jag...he he

http://sancha

 
Sanna

Sanna

21 februari 2009 17:52

Jag visste varför jag gissade på "sång" och hade hennes utseende i bakhuvudet. Bara landet som blev fel. Jag skriver inte heller vem det är eftersom det är skoj att "plåga sig" hjärngympa och det kan komma fler efter mig! Visste du att hon föddes i N.Y Det har jag förträngt! :) Mer tävlingar och gillar konceptet även om jga tycker att du kan lägga en liten ledtråd...ha ha!

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se