Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Degerberga marknad.

Av Åke Johnson - 12 juli 2009 20:00

Har man varit på en så har man varit på alla.


Marknaden i Degerberga var som vilken marknad som helst. Jag fick en uppgift om att den här marknaden skulle ha lite bättre alster. Med det menar jag lite mer av hemslöjd och liknande. Men så var inte fallet.

Själva marknaden var i hembygdsparken. Det i sig var trevligt. Men knallarna hade det vanliga.


Nu drar de väl vidare till Kivik och därefter till Tomelilla. Går jag nu på någon av dom också så blir det som SVT,s  TV kanaler nu, allt i repris. 
ANNONS
 
Elisabeth

Elisabeth

13 juli 2009 09:51

Det kanske är svårt att variera sig på de olika marknaderna. Har man sett en har man sett alla, kanske är det lite så. Om du tänker besöka någon mer hoppas jag ändå att du får uppleva något nytt.

http://elisannw.bloggagratis.se

 
GladaKatarina

GladaKatarina

13 juli 2009 11:05

Har inte Degeberga en sådan marknad på våren någon gång? Har hört samma som du, men att de flyttat markanden. Tror jag. Ja, det är inte lätt att reda ut!

Men ha så kul på Tomelilla & Kivik! Hade gärna bytt med dig. :-)

http://gladakatarina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se