Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2009

Rannsakning.

Av Åke Johnson - 14 augusti 2009 17:08


Efter en snabb tillbakablick så slog mig tanken, har jag en gammal uppfattning om saker och ting. Är jag gammalmodig ?

Jag är ju för fan inte pensio ännu.

Har jag möjlig haft en gammal syn på saker och ting hela livet ?


Efter en stunds eftertanke så måste jag nog konstatera att jag nog aldrig varit någon tidsrevolutionär.

Det vill säga, jag har nog inte anammat allt nytt som positivt. Nostalgisk har jag nog alltid varit. Inte för att allt var bättre förr, men ändå. Romantiker, definitivt kanske i överkant. Men så är det väl, kan finnas äldre människor med yngres tankesätt och vise versa.


Är jag realist, svårt att säga. Om man kan vara Nostalgisk realist så är jag nog en sån.

På jobbet gjordes en test på alla medarbetare. Testet gav vid handen att jag var eftertänksam person. Ville ha koll på allt, planerande, aldrig något spontant beslut. Helst skulle saker och ting varit utprovat innan införandet i organisationen.

Är detta bra eller dåligt ?

Jag vet inte så noga, jag vet ju inte av något annat.
 
ANNONS
 
Elisabeth

Elisabeth

14 augusti 2009 17:46

Har själv haft mycket kontakt med äldre personer och då menar jag inte 7-9 eller så utan ungefär 30 och mer. Men jag har också ofta haft vänner som är födda på 40-talet och de är då inte "gamla" för MIG inte. åren sträcker sig ju ändå från 1940-49. Jag har kanske lite "äldre" smak när det gäller musik. Men är nog samtidigt ungdomlig, både till sätt och utseende har jag ofta fått höra. Allt var inte bättre förr, men allt nytt ÄR inte heller dåligt. Är nog själv en eftertänksam person i mångt och mycket. Bara en sån sak som att göra en resa, för även om jag kan göra spontana saker vill jag ha en del koll, absolut. Men man har ju ändå en viss personlighet i grunden.

http://elisannw.bloggagratis.se

 
GladaKatarina

GladaKatarina

14 augusti 2009 19:45

Samtidigt är det ju knepigt att totalt katalogisera en person. Själv är jag såväl nostalgisk som realistisk, romantisk och lite cynisk, älskar historia och tyckte mycket var bättre förr men gillar framstag. Man får blanda och se vad det blir för mix. Finns i sjön! :-)

Gillar den mix som är DU! :-D

http://gladakatarina.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

14 augusti 2009 20:20

Ja, och det är kanske därför jag kör "Perry Como" och behåller lite nostalgi även om man ska öppna armarna till förändringar som på sikt kan skapa något bättre.

http://mrcs

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se