Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Tatueringar.

Av Åke Johnson - 31 augusti 2009 08:43


Tatueringar måste vara en stor modegrej, just nu.

I den lilla kommunen som jag bor i finns en tauerare. I Simrishamn en annan, vet jag. Om de jobbar på heltid vet jag inte, men än då. En tatuerarverkstad på en plats med ca 6000 inv. i centralorten.


Var man än är så kan man se tatueringar på både killar och tjejer.

Såg i Kvällsposten i dag att en restaurang i Malmö släppte inte in gäster med tatueringar.

Undrar om det är tillåtet att selektera människor på det viset. Diskriminering är väl det ? Jag tycker det i alla fall.

Jag är lite kluven av det här med tatueringar. Snygga tjejer och för den skull även killar med tatueringar på hela armarna, hela ryggtavlan o s v. Jag vet inte.

Varje människa får ju välja själv naturligtvis. Har lärt mig att vissa tatueringar betyder något speciellt för den som bär den. Den tanken är väl ok.


Men att ha så stora motiv som knappt ryms på kroppen är väl ändå att ta i.


Vad tycker Du?


 
ANNONS
 
Eva

Eva

31 augusti 2009 10:04

Du vet redan vad jag tycker Pågen ;-).

http://www.gruddelin.bloggagratis.se

 
Mita

Mita

31 augusti 2009 19:39

Eftersom jag själv är tatuerad så tycker jag att det är helt okej vad folk vill göra med sina kroppar, tycker tom att det är lite roligt att fler och fler tatuerar sig, visst finns det gränser men dem sätter inte jag.
Men jag tycker att det ska vara 25-års åldersgräns på det!!

http://rocotopeppers.bloggagratis.se

 
Titti

Titti

1 september 2009 07:36

Hej Åke! Jag funderar själv på att tatuera mig en liten kurbits som minne till min mor som var kulla och gick bort när hon var 40. Jag håller med dig om att det verkar lite väl drastiskt att tatuera hela kroppen med tanke på att vi som individer ständigt förändrar oss påde fysiskt och psykiskt. Min far tatuerade sig i ungdomens glada dagar och det är små tatueringar men han ångrar sig sååå.
Kram

http://www.sportmamma.bloggagratis.se

 
Heqathes

Heqathes

2 september 2009 12:46

Hela kroppen m tatueringar som är välgjorda o har en mening e sååå snyggt o sexigt.

http://www.heqathes.se

 
Ingen bild

Rosis

21 februari 2010 21:34

Vad är det för mening med en stor krumelur ritad i halva ansiktet????
Vad betyder det,att man är mojsig i hjärnan eller????

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se