Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Detta är nu men vad kommer sedan ? Del III

Av Åke Johnson - 28 september 2009 08:07

Det är roligt när jag får kommentarer på mina politiska inlägg.

Många "nya" läsare dyker upp då, Tackar för det !

Vi människor tänker olika, vilket är tur. Hur skulle det se ut annars. Med mina politiska inlägg så har jag valt att godkänna dom först, nu på senare tid. Av ett skäl. Jag gillar inte personangrepp. Jag tycker man skall hålla isär person och sak/ handling/åsikt. Icke rumsrena kommentarer tycker jag heller inte om, så det så ! De hör inte hemma i min blogg i alla fall.


Hur man stoppar Sverige Demokraterna. Ja, säg det ? Mina åsikter i de två senaste politiska inläggen hade ingen ambition att komma med förslag på det. Visste jag hur det skulle gå till så presenterade jag det för min lokala politiska partigrupp först.

Men en sak tycker jag, de etablerade riksdagspartierna borde debattera med dom !


Vad jag vill belysa i mina inlägg är hur sd agerar hur många Svenskar resonerar. Min oro är mer än väl befogad, jag lovar !


Vad jag menar är att invandrarpolitiken skall ändras så att det fungerar för alla parter. Som det ser ut nu i dag och tidigare så gynnar det sd.

Att redovisa vad invandringen kostar tror jag skulle vara bra. Jag tror faktiskt att det inte kostar så mycket pengar som medelSvensson tror.

Däremot är jag övertygad om att ”problemen” i t ex Rosengård, kostar Malmö kommun mycket pengar och resurser.

Jag håller med Moderaterna om att invandrarna måste flytta till den ort där jobben finns och kommunen är skyldig att ta emot.


Tack än en gång för alla kommentarer.

 
 
GladaKatarina

GladaKatarina

28 september 2009 09:59

Förstår precis vad du menar om kommentarer och personangrepp, Skånepågen.

Det är egentligen mycket som skulle behövas ses över i administrationen av Sverige. Jobben är och förblir det viktigaste. Där är såväl arbetslösa, invandrare och sjukskrivna i samma båt. Jag har sagt det förr och säger det igen.

Sverige måste vara ett land där ALLA får chansen att kunna arbeta, inte bara de som är superfriska, superstarka, supersnabba, supersvenska eller superintelligenta. Alla kan göra något, men idag är mycket av den svenska arbetsmarkanden styrd av elitism och nepotism.

Att leva på Försäkringskassan i större delen av sitt liv borde aldrig vara en karriär. :-/

http://gladakatarina.bloggplatsen.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

28 september 2009 11:54

Ja, det är lustigt vad olika saker läsarna fastnar för i ett inlägg. Det är inte alltid det kommenteras om det man trodde, när man skrev!
Det är alldeles riktigt och mycket viktigt, att hålla isär sak och person.
"Skjut inte budbäraren" är ett känt citat, värt att lägga på minnet.

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

28 september 2009 12:53

Påhopp är tråkigt men samtidigt är det ju inte ditt fel. En person som gör så har det säkert mycket tråkigt i sitt liv. Själv använder jag ingen spärr så vem som helst får skriva hur absurt de vill och det visar jag gärna upp för alla andra. Det är ju inte mitt fel och här inte ditt heller.

Det värsta är när man skriver till dig att man aldrig vet om det kommer fram. Den grå rutan som talar om att det ska bearbetas av dig först visar sig inte alltid och då sitter man där....kom det fram eller???

Har ju själv sett dagen efter att de jag kommenterat till med spärr INTE får mina svar.

Nåja det var om spärrens vara eller icke vara och lika glad som vanligt kvittrar jag detsamma som tidigare att SD har inget i riskdagen att göra och invandrarna får väl flytta om de inte trivs där de fått bostad men å andra sidan ska de ju inte då hyckla och säga inför TV kameror att de trivs.

Jag kan bara tänka tanken och jämföra med hur de måste ha haft det i hemlandet och så komma till en förort med rinnande vatten både i kök och toalett.
Hos oss där jag bor är det dem som blivit varma i kläderna som köper upp våra hus. Svensken backar och flyttar in i små dyra lägenhetern istället och lever på soc. bidrag.
Så det har blivit.

Allt kan bli bättre men sker ju inte över en natt. Enade kan vi åtminstone göra något och att bry sig om sin granne eller folk i affären är en bra start.
Så prata med varandra oavsett hudfärg så brukar det mesta lossna av fördomar och dåliga förutsättningar för framtidsplaner.

Idag är det inga tjuriga miner här inte och min glada entusiasm ska banne mig inte förstöras av något har jag bestämt mig...ha ha....och hur är den? Bra hoppas jag!

Nu ut i livet igen och hoppas på lite sol eller har du snott den?
Ha det!

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards