Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 16 november 2009

Ska den vara uppe eller nere.

Av Åke Johnson - 16 november 2009 16:49

Så länge jag kan komma ihåg så har den här frågan varit aktuell och på tapeten. Skall den vara nere eller är det ok om den är uppe.

Jag vet att det ibland har blivit stora diskunioner om den här frågan. Riktiga strider har det kunnat blivit i visa familjer.

Frågan kanske är väl trivial men väldigt många är engagerade i den.

Själv tycker jag nog att det ser trevligare ut om den är nere när man ser den vid första anblicken. Det ger ett mer ordningsamt intryck. Men å andra sidan så är det ju så lätt att lägga ned den om den står upp.


Jag tror att kvinnor i gemen tycker att det är mera trivsamt att den är nere. För oss män så är det mera naturligt att ha den uppe om vi nu inte sitter på den. Vissa förordar att både män och kvinnor skall sitta på den.


Många kvinnor menar att det skvätter om man inte sitter. Utan tvekan kan jag nog hålla med om det. Oavsett hur man nu gör så tycker i alla fall jag att sittring skall vara stängd när man lämnar toalettrummet så nästa besökare får välja om den skall vara uppe eller nere. Detta bör vara en god regel mer än ett undantag.

Jag tycker även att locket skall vara stängt.

 
ANNONS
 
Mita

Mita

16 november 2009 17:32

Haha, underbart skrivet, mina tankar han åka både hit och dit innan jag förstod vad du menade....*rodnar*

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Magnus

Magnus

16 november 2009 18:24

Oj, nu börjar de riktigt tunga frågorna komma.
hmm...det var en riktigt knivig frågeställning det här...känner att jag måste tänka ordentligt...jag säger Uppe...eller, föresten Nere...eller...oj, oj,oj det här var inte lätt. Nere får nog bli mitt val ändå.
:)
"god regel mer än ett undantag..." Du är rolig du.
//
Känner mig föresten mycket bättre idag

http://mj.bloggagratis.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

16 november 2009 22:14

Åååh... jahaaa... trodde först du menade SVANSEN, för den ömmar ju som bekant om man sitter på den...
(kolla hos mig den 11/2)
Har också kåserat om locket, men minns inte när.
I alla fall: jag delar helt din åsikt om att locket ska vara stängt!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
GladaKatarina

GladaKatarina

17 november 2009 10:18

Min före detta sambo lade ner BÅDE ringen och locket. Han gillade att byta toaring, skaffade en snygg i trä med fin ådring. Den skulle ju visas upp! Ganska bra regel, av många skäl. Locket finns ju där av en anledning. Han gillade inte heller att "glo ner i avloppet". Så det var faktiskt JAG som fick lära om. Hepp! :-)

http://gladakatarina.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

17 november 2009 14:28

*vinkar* Hej skånepågen!
Klart att locken ska vara nere så man slipper se de ibland gräsligt illa städade toaletterna. Ghaaaaaa... :)

Sedan gör det inget om män sitter ner också eftersom det ibland kommer kiss på här och där och som oftats VIIIII kvinnor som får skura bort det!

Allt väl?

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se