Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

Snabba Cash.

Av Åke Johnson - 21 februari 2010 09:34

I går kväll blev det filmen Snabba Cash.

Jaa, vad ska jag säga. Jag har hört så väldigt mycket om filmen så förväntningarna var stora.

Jag vet egentligen inte vad jag förväntat mig, mer än en bra film. Men jag blev nog en aning besviken. Jag har svårt att motivera. Du som inte sett filmen måste naturligtvis göra det.


Ibland kan jag se en film på bio och säga ”den här filmen var så bra så den måste jag skaffa på DVD när den kommer”, för att ha den i samlingen och kunna se om lite längre fram. Den här filmen var inte än sådan.


Däremot gav den stoff till diskussion efteråt med goda vännerna som var med. Filmen gav diskussionsämnen runt kriminalitet och droger samt hur vissa människor lever i grupperingar runt Stureplan i Sthlm, så kallade Brat. 
ANNONS
 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

21 februari 2010 09:57

Har hört talas om filmen och sett + hört rescensioner i Nyhetsmorgon./Förstår att jag har en del att "ta igen" framöver./Ha en underbar söndag du också.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

21 februari 2010 12:22

Det ante mig att den var som en i mängden av svensk tillverkning!
Håller med om att de borde inte håsa upp filmerna så mycket så slapp förväntningarna vara så stora också. Vi tycker olika och vi är i olika sinnestämningar när vi ser filmer och allt detta ihoplagt har betydelse.

Trevlig söndag och hoppas det takdroppar hos dig idag också...eller? :)

http://sancha.bloggagratis.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

21 februari 2010 12:30

Jaha... och vi som har så stora förväntningar på den efter att ha sett Johan Falk. För det är väl han som har huvudrollen i Snabba cash som var "informatör" i serien?

Men så är det filmer, allt är inte som reklamtrailern gör intryck av!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Mita

Mita

21 februari 2010 14:52

Jag tyckte filmen var kanonbra och totalt osvenskt filmat. Boken var toppen och efter att ha hört Jens Lapidus som sommarpratare så blir den bara bättre!!
Det är ju sanna delar av vårt svenska samhälle

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

21 februari 2010 15:43

Frågan är om det är nödvändigt att skaffa en ny skyffel inför nästa vinter då???
Den ena snöskyffeln är trasig och den där man går och drar med är borta...försvunnen och saknad!
Man undrar ju om det bara blir den här vintern eller inte!

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se