Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2010

Hur var det nu............

Av Åke Johnson - 16 augusti 2010 21:33

inget dåligt väder, bara dåliga kläder.Devisen som jag inte kan leva riktigt efter.


I morse regnade det i Mölle. Väderrapporten spådde mer regn och morgondagen skulle det komma ändå mer.

-Nää, sa jag till frun, vi drar hemåt redan i dag.

Sagt och gjort, proceduren med hopfällning av markis och stödben gick extra fort i regnet och hemfärden blev ett faktum.

När vi närmade oss Lund sken solen. Luften var kvav och kvalmig men inget regn har hittills kommit sedan vi väl kommit hem.

Det blev inget besök vid Kullens fyr den här gången. Inget besök hos Systrarna Lundgren på Skäret heller. Ni kanske känner till den lilla mysiga kaffestugan där vår förre kung lät sig smaka av systrarnas härliga vaniljhjärtan.

Men det är inte så långt dit härifrån. Kan bli en dagstur om nu andan faller på.


En vecka av många fina platser har vi sett. Härliga stunder i goda vänners lag, har det blivit också. Men nog märker man att sommaren börjar gå mot sitt slut ändå. Nu kan vi för visso längta till en Brittsommar.

Men husvagnstiden börjar nog spela på sista versen. Kanske någon tur till innan den får krypa in för vintern.

Brittsommar ja. När vi var i Halmstad pratade vi om just Storbritannien/England. Vi har ju planer nästa år i Maj att åka till England och London med dessa vänner. Vi får nog tillfälle längre fram att spinna vidare på denna resa.

Det är ju en hel del som ska passa in med bil, färga, boende och färdvägar.


      

 ////

 
 
Zandra

Zandra

17 augusti 2010 11:18

Låter som att ni haft en trevlig vecka! Jag och min sambo skulle aldrig kunna hålla sams i en liten husvagn, så husvagnssemester känns för mig väldigt avlägset.

Jag kan nu även stolt meddela att jag gjort min plikt som medborgare i en demokrati och tagit reda mer noga på vad partierna står för. Och har där med bestämt vad jag ska rösta på både till kommun, landsting och regering! Har fått rösta en gång tidigare i mitt liv (förutom till senaste EU-parlamentet), och då struntade jag i att rösta till kommun och landsting. Men denna gången ska det göras ordentligt!

http://drak.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

17 augusti 2010 13:25

Härligt med en tripp till annat land med vänner också. Vi håller också som just på att prata lite om San Fransisco med våra vänner som verkar vara alerta och vill hänga på. När man åker så långt iväg är det skönt att vara flera och som man känner väl.

Ha det gott hemma nu och antar du får ställa upp förtält på tork...hehe.

Ha de!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Anglinder, förstås!

Anglinder, förstås!

19 augusti 2010 10:37

Härliga bilder, och så tycks du ha gjort Halmstad ordentligt! Synd det inte blev något besök på Flickorna Lundgren på Skäret, själv har jag lyckats med 2 besök i sommar, men så ligger det också ganska lägligt på väg hem från jobbet, om man vill se det så. En kär omväg dock! Om du vill veta någonting, om vad som händer i deras trädgård, som jag inte tror du får höra talas om på särskilt många andra sätt, rekommenderar jag en utflykt till min blogg - http://zockan.blogspot.com/2010/08/ungdomssynder-i-ett-anrikt.html

Och skulle du veta någonting om vilken kutymen är på danska allmänna "institutioner", betr det jag nämner i artikeln, får du gärna höra av dig och berätta!

http://zockan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards