Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 12 september 2010

Ledig dag.

Av Åke Johnson - 12 september 2010 10:42

I dag känns det som en ledig dag för mig. Kan ägna mig åt fru och vovve hela dagen. Ja det gör jag nog ändå ganska mycket men valarbetet tar mycket tid de här senaste veckorna. Men det gör jag med glädje och övertygelse om att kunna försöka att förändra.

I dag blir det en vända till Brösarp. En by i den norra delen av vår kommun. Ett jippo går av stapeln där med mycket närproducerat enl annonsen. Vi får se vad de har att erbjuda. Vad jag redan vet är att trakten är en av kommunens vackraste platser med Brösarps Backar och Haväng som dragplåster.

   

    

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

12 september 2010 12:40

Den första bilden går inte att få större. Synd för man kan ana att det är vattenbilder som du vet att jag älskar.

Hoppas ni fick en fin dag ihop fam. och du!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

12 september 2010 18:00

Det ser verkligen fint ut där!
Nu har jag varit med i din nya omröstning också! Jag ska inte se valvakan. Nöjer mig med att få reda på resultatet dagen där på.

http://drak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Titti

12 september 2010 20:35

Den högra bilden är fantastiskt vacker! Tänka sig att Skåne är så kuperat.
liksom dottern har jag röstat. Det blir ingen valvaka för mig heller, infinner mig alltid kl. 06.15 på min arbetsplats på måndagar och gör inget undantag med sovandet ens för valvakan.

 
Sanna

Sanna

13 september 2010 13:16

Whooow, vilken duell igår och Mona vann hästlängder tyckte jag.

Allt bra?

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se