Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2010

Meravigliosa Italia e alcune altre cose.

Av Åke Johnson - 9 oktober 2010 19:43

Ma ora scrivo in svedese. Fick blodad tand av SanChas blogg att skriva något om Italienarnas kläder och deras tanke runt kläder.


Jag har jobbat med Italienare i över femton år av mitt yrkesverksamma liv. Bransch, veicoli di macchine, bilbranchen.

Ta en bilverkstad t ex. Ägaren, chefen ute på verkstaden, åsså bilmekanikern. Morgonen till jobbet och kvällen från jobbet kan man inte så skillnad på dessa kategorier av människor med tanke på klädsel. Italienska mannen är otroligt klädmedveten. Han bryr sig mycket om hur han klär sig. Att köpa en kostym från Armani är ett måste, någon gång i alla fall. Lika så olika accessoarer från Gucci, Prada och Biagiotti för att nämna några.

Den Italienska mannen lägger ut mycket pengar på sin garderob. Nu är det ett tag sedan jag jobbade med dom, men jag tror inte att intresset för kläder har svalnat. Det ligger nog i deras livsstil, att stila med kläder. Själv får jag nöja mig med Park Lane, det får räcka för mig.


För övrigt då en Lördag som denna. Budgetarbete i partiet. Ingen majoritet bildad ännu i kommunen, förhandlingar pågår. Ska verkligen bli spännande att se hur det arbetet kommer att se ut när alla pusselbitar väl är på plats.


Ha en goer Lördag på er alla.

  


 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

9 oktober 2010 20:44

För min del tycker jag inte alls att märke spelar roll. Det finns så mycket snygga kläder som inte har något lyx-märke på sig. Tycker nog det är bättre att klä sig i det man trivs i. Men det är så klart kul att äga något/några klädesplagg som är lite "lyxigare" som man kan klä upp sig i :-)

http://drak.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

10 oktober 2010 15:03

Jag såg en dokumentär om slipstillverkningen i Italien. Det gjordes bara 4 st av en och samma kulör och då kan du tänka dig priset. Jo visst är de medvetna om sin klädsel och de har en snygg elagant stil som jag gillar. Visst är det flärd över modet och lite intressant trots allt.

Ha det bäst med budgetjobbet och hoppas du räknar rätt...hihi

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se