Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2010

Skotten i Malmö.

Av Åke Johnson - 23 oktober 2010 10:49

Polisen har satt till mer resurser.

Ilmar Reepalu säger i DN i dag, Agera eller avgå Beatrice Ask.

Det är bra att polisen tillsätter alla tänkbara resurser som tänkas kan för att få tag på förövaren.

Men det räcker inte bara med det, tycker i alla fall jag.

Den politik som Sverige haft under många årtionden i integration och flyktingpolitiken räcker inte till. Att bara ta hand om människor i nöd räcker inte. En aktiv politik med olika typer av program måste till för att få en human integration, tror jag. SFI undervisningen är ett steg i detta. Man måste kunna Svenska språket för att komma in i samhället. Folkpartiet har onekligen haft rätt i sitt förslag om resurser till SFI.


Arbetsgivarna ska anställa män och kvinnor även om de har ett annorlunda namn och prova dessa människors kompetens. Det är en skam för Sverige, tycker jag, att att högskoleutbildade människor med utländsk härkomst ska sitta och köra taxi eller jobba för en städfirma eller dylikt när det behövs med sina kompetenser. OBS , inget nedvärderat från min sida för taxi och städjobb.


Jag menar helt enkelt att integrationen i vårt land måste omvärderas från grunden för att inte grupper som SD och enskilda människor ska få mer fyr under sin gryta.


    

 
ANNONS
 
katsura

katsura

24 oktober 2010 19:49

Klokt sagt Skånepågen! Jag håller med dig helt och hållet, för det som händer i Malmö nu är absolut inte rätt sätt att lösa problem. Jag hoppas verkligen att polisen får tag på denna enskilda individ, som tagit lagen i egna händer!

http://katsura.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se