Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 30 juni 2011

Om igen.

Av Åke Johnson - 30 juni 2011 20:43

Som jag skrev i förra inlägget, ”den riktiga sommaren är här”. Nog är den riktig alltid. Varmt så ini bomben. Men jag klagar inte snart så har vi säkert regnet här, som i sig är behövligt.

Avslutar detta inlägg med en bild från slottet i Skottland.Vårt fönster andra nerifrån på burspråket, närmast kameran.

 

   

 
ANNONS
 
Tintin Belisidat

Tintin Belisidat

1 juli 2011 12:26

Så fint. Skulle gärna vilja besöka Skottland nån gång i framtiden, det lär ju vara extra fint där./ Nu har ju inte haft en dator jättelänge, tror att jag köpte min första den 8 mars 1993 (En Mac med skriver som skrev ut i svartvitt). Men jag har hela tiden skrivit brev varvat med handskrivet och på dator. Hoppas att det FORTFARANDE kommer att bli så för mig och andra.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Mita

Mita

1 juli 2011 12:41

Sommar, sommar och SOL!!

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

1 juli 2011 22:13

Varmt här åxå så man snart svimmar, men klagar gör vi inte he he.. ;) för tids nog har vi regn, rusk & kallt :(
Tänk att öppna dörren på morgonen & känna värmen slå emot en, då njuter jag! :)))
Klart sommaren är här för att stanna!? ;)
Kram! /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

2 juli 2011 17:18

Bott kungligt ser jag och vilket härligt slott sedan och är lite påläst och vet att det finns gott om dem i Skottland. Hemsökta är de också en del och undrar om du sov gott? *fniss*

Hur går det med staket och annat i trädgården? Klar så du kan njuta eller är det fullt upp som här? Jag tycker alltid det finns något att göra i trädgården eller så beror det på att jag inte kan sitta still. Mannen min tror förr det senare. hihi

Ha det supergott och en bild på Hugo är väl snart på tiden kan man tycka.
Ha det bäst!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se