Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 24 september 2011

Lite om ditten och datten.

Av Åke Johnson - 24 september 2011 10:34

Jag tror att Centerpartiet fått en ny bra ordförande. Jag tror hon kommer att klara jobbet bra. Fram för mera unga människor på ledande poster inom politiken. Nu är jag ingen Centerpartiet, men jag är inte sämre än att jag kan tycka något för det.


Den här helgen blir lite av en släktträff. Det är alltid trevligt att vara i vänners lag. En sak att vårda ömt och förvalta.


Såg ni den nya kriminalserien som startade i Onsdags på SVT 1, Bron, heter den. Jag tror faktiskt att den kan bli riktigt bra.


Så har den nya studiecirkeln startat, som jag ska leda tio Måndagar i höst. Ett entusiastiskt gäng samlades för uppstart i Måndags. Det ser faktiskt riktigt lovande ut.


Nä, nu blir det lite att ordna med och sedan kör vi mot Skånska västkusten på middag.

Trevlig helg.


  


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

25 september 2011 11:12

Tycker också man måste lufta lite och släppa in de yngre förmågorna i partierna och Annie Lööf verkar ju ha skinn på näsan som vill förtydliga sitt parti. Ibland tycker jag att åsikterna går hand i hand med många andra partiers och speciellt när det är val. Att sedan inte vallöften hålls är ju ingen nyhet. Så det ska bli spännande att se hur det kommer att gå för dem.

Äsch missade serien du nämner "bron" och du får påminna mig nästa vecka för det här kommer jag aldrig ihåg senare. *fina*

Ha en superskön söndag och visst ska man vårda sina nära och kära. :)

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se