Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2011

Så kan det gå !!

Av Åke Johnson - 3 oktober 2011 19:24

I dag visade sig solen i alla fall efter gårdagens täta dimma. Men jag hade inte så mycket nöje av det tyvärr. Jag var förpassad till Datasalen. Det är ju Måndag och studiecirkel. Trotts det fina vädret så kom alla deltagarna mangrant. Men oavsett så är allt mycket kuligare när solen skiner.


Men när jag kom till bilen för att köra hem hade jag fått en P bot. Ja, inte ens solen kunde stilla min irritation över 400 kronor för att jag parkerat på fel sida på gatan. Men det man inte har i huvudet får man ha i plånboken. Så är det nu bara. Men satan vad jag grämer mig. Roligare kan man ha för 400 kronor.

Som t ex här om dagen då vi var på bio frun och jag. Vi såg Hoberts nya ”En enkel till Antibes”, riktigt bra film tycker i alla fall jag. Jag hade kunnat bjuda två personer till för samma pengar som p boten. Men, men inget att gråta över spilld mjölk, det är bara att betala.

 

    

 
 
Ingen bild

Gladan

4 oktober 2011 08:37

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ vad taskigt! :-( Det blir allt svårare med parkering i Ystad och det kostar snart lika mycket som kurserna! Tåget, Pågen... Då slipper du bekymra dig om bilen!

 
T

T

4 oktober 2011 16:25

Förstår att det måste ha "svidit" ett tag. Ett PASS kostar nog 400 eller omkring nu. Men vad det måste vara lätt att missa vilken sida man skall stå på.

http://mina-ord-och-bilder.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

4 oktober 2011 20:55

Ha ha.. ja dessa "lapplisor" ;)
Halsont, eller röda Tonciller/halsmandlar är vanligt på hundar! & faktiskt så var det det första man fick lära sej på valpkursen åxå! när hunden tex. börjar slicka sina tassar & oss mäniskor, dregglar, äte dåligt &! hosta/harklar sej! då är det troligen Toncillerna som spökar, Märtas är bort opererade för ca 1,5 år sedan, den vetrenären ville ta bort dom, så det gjordes, denna ville ge pencelin för att det ska gå tillbaks, men jag vet att om dom börjat spöka, så slutar det ofta med att man ändå måste operera. Jag har många vänner vars hundar tagit bort dom! & ibland kan dom ge jätte knasiga symtom! som man inte kan tro beror på dessa, så jag hade helst sett att dom blivit bortagna nu, men men, kan ju alltid hoppas på att det blir bra!
Så då vet du! börjar er hund med nått av detta, så kanske det är Toncillerna.
Vi ska få samma vackra höstväder i morrn åxå, men på torsdag, då får vi regn... :(
Kram! /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

4 oktober 2011 20:56

...föresten!! fina Rönnbär!! :)) /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

5 oktober 2011 12:11

Jag vet inte om det är billigare/dyrare vart man ställt sig fel men här tar de 800 kr och det känns vill jag lova. Som tur är cyklar jag ännu men snart blir det min tid också och man hoppas jämt att man ska hitta P-plats nära.

Gräm dig inte mera nu och upp med hakan....så ja! :)

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Oldmolly

Oldmolly

5 oktober 2011 22:08

Stackare! Känns det bättre att veta att du inte är ensam. Jag har åkt på det några gånger också, utan att medvetet ha parkerat fel. Surt!

http://oldmolly.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards