Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2011

Att lära sig.....

Av Åke Johnson - 26 oktober 2011 20:31

Oj, här var det ett tag sedan jag skrev några rader. Vad ska jag skylla på nu då??


En del möten har det varit och inte så mycket att delge i bloggen kanske.

Men jag kan ju nämna Måndagens heldag i Malmö.

ABF skickade mig och två andra till ett seminarium om de sociala medierna. Oerhört intressant och givande. Att jag kanske inte förstod allt så fastnade säkert något.

Tanken är att vi ska lära så länge vi lever. Det är ju så gott som något. Det livslånga lärandet är ju studieförbundens nisch.


Tekniken går ju väldigt snabbt. För snabbt kanske, men nu är utvecklingen sådan och jag är säker på att kan jag lära mig något varje dag med datorns hjälp så kommer det att gynna mig. Alla barn i början.    


 
ANNONS
 
GladaKatarina

GladaKatarina

26 oktober 2011 21:18

Det kommer att gå jättebra! :-D

http://gladakatarina.bloggaplatsen.se

 
Mita

Mita

27 oktober 2011 07:43

Man blir aldrig för gammal för att lära!

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

27 oktober 2011 09:14

Önskar dej en fin torsdag! från ett grått Dalarna! /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
T

T

27 oktober 2011 13:23

Man lär sig så länge man har elever vad det visst någon lärare som sa... Passar redan nu på att önska "Trevlig helg"!!!

http://mina-ord-och-bilder.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

27 oktober 2011 15:05

Ja hör du inte av mig så kna jag garantera att det som oftast har hänt något. Vill man däremot ta en paus lovar jag att meddela detta först. Så jag är likadan om jag inget hör från någon av bloggvännerna och då undrar man så klart!
Härligt att vara uppskattat och dito pågen! :))

Ja visst blir man lite trögare med åren och har svårt att komma ihåg allt nytt. Fast lite fastnar ju som du skriver och det är väl gott nog. Det är bra att träna upp geniknölarna med något tänkearbete som kortspel, korsord etc. Jag gör det mesta vid tid som blir över men det är ju inget helbotande tyvärr.

Skoj att du ändå engagerar dig och har man ett intresse är det guld värt.

Ha det bäst!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
T

T

28 oktober 2011 10:19

Att man blir "lite trögare med åren" tycker jag är en sanning med modifikation faktiskt. Man får ju förstås också en annan erfarenhet som man inte hade som mycket yngre. Fick ju mitt körkort "rätt så sent" och det skulle jag INTE ha klarat av när jag var "purung". Passar på att önska trevlig helg!!!

http://mina-ord-och-bilder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se