Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 23 mars 2012

Vilka dagar

Av Åke Johnson - 23 mars 2012 10:00

Vilka dagar vi har. Nu vore det synd att klaga. Föresten såg jag årets första Tussilago på väg mot Ystad i går och som vanligt var jag utan kamera. Men ni får tro mig på mitt ord.


Nu har jag bara två kvällar kvar i nästa vecka på mina två cirklar. Det betyder uppehåll till hösten. Nu vankas sommar och förhoppningsvis en skön sommar.

Det är lika dant varje vår, längtan till sommaren och varmt och skönt väder med många händelser. Tanken på sommaren är lika stark som när jag var barn, sommarlov. Tänk att ränderna aldrig går ur. Är väl ett friskhetstecken som något.


Diskussionerna om Vargens vara eller inte vara. På något sätt så förstärktes diskussionerna i veckan som gick. Å min ståndpunkt i frågan är fortfarande velig, minst sagt.


Nu är en annan fråga på tapeten, fosterdiagnostik. Downs syndrom var på tapeten bl a. En JÄTTEfråga. Men Danskarna är inte blyga, där är det klappat och klart. Det är mycket som jag vill sätta mig in i. Men allt är ju omöjligt att följa. Men just den här frågan intresserar mig. Hoppas jag kan hänga med ordentligt. Diskussionen snuddar lite vid 30 talets Tyskland tycker jag nog. Men jämförelsen är kanske fel vald. Fortsättning lär följa.


I dag ska husbilen få service. Sedan är det bara att åka ut på nya äventyr.


Trevlig helg till er som hittat hit.


  

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

23 mars 2012 13:45

Jag får ju förstahands information via naturvårdsverket och är ju medlem i SRF (Sveriges roddjursförening) varför jag vet hur beståndet med vargar ser ut. Jag har också sett rapporter från SVA som alltmer får in skändade vargar och sändare som ligger lösa i naturen medan vargarna försvinner. Så min ståndpunkt känner du ju till. Inte nog med varg man sjuter av lo också och till ingen nytta mer än att man inkräktar på jägarens territorium. Enligt jägaren kan man inte dela natur med rovdjur varför de ska utplånas från denna jord. För mig är den inställningen så osmaklig så det finns inte ord för vad jag känner.
Hoppas du slutar upp att vela och tar ställning men det är jättebra att förkovra sig först.

*suck*

Trevlig helg pågen och ha det gott i både sol och med husbilservice.

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se