Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 20 april 2012

När skönheten kom till byn.

Av Åke Johnson - 20 april 2012 10:30Jag tittade på ett skrämmande program på SVT 1 i går kväll som följdes upp i programmet Debatt betr så kallade skönhetsoperationer.

Jag bara undrar vad tänker unga snygga tjejer på ? Åter igen, Strindberg hade rätt. Jag undrar hur börjar tankarna hos dessa tjejer ? Ska det vara snyggt med jättebröst, jätteläppar och kindben som är stora. Å en massa pengar kostar det också. Det är synd om många människor.


Att skönhetsideal förändras över tid, så är det nog. Men det här var väl inte så bra.

Det framgick att några tjejer också funderade över att justera till de nedre läpparna också. Jag må vara äldre och kanske lite gammalmodig, men visar dom könet lite titt som tätt för kreti och pleti.

Några skylde på, eller hade som förklaring, att porrfilmer och dess aktörer låg till grund för ingreppet. Ja, jag säger då det. Ibland är det skönt att tillhöra den äldre generationen.


Att plastikoperationer finns, det tycker jag är fullt ok. Men det är en helt annan sak.


  


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

22 april 2012 11:39

Alla ska se likadana ut, samma stora bröst som står rakt ut och som gör att de inte kan sova varken på mage eller sidan och får axlar- och ryggproblem.

Läpparna ska vi bara inte tala om så fula en del tjejer blir. Nu går ju det här tillbaka efter ca 6 veckor och måste göras om som väl är och man kan ju bara hoppas att de avstår vidare fula uppförstorade munnar som inte liknar något vackert vad jag kan se.

Jag har en liten krök mitt på näsan som jag fick som barn och sprang rakt på en karm vid dörren. Den skämdes jag för då men idag skulle jag inte komma på tanken att knacka bort flisan. Den syns ju knappt heller när man tittar men som ung ser man allt mer markerat och vill smälta in i mängden och se likadan ut som alla andra.

Näe det är tur man blivit äldre och förståndigare och det är synd om människan som inte kan acceptera sitt yttre.

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se