Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2012

Att vara på resande fot.

Av Åke Johnson - 18 augusti 2012 18:59

Det är kul att uppleva nya men även gamla miljöer.

Vi reser ju mestadels på egen hand med husbilen och tidigare husvagnen. Det är för oss ett bra sätt att se sig omkring. Men det händer att vi även åker med en gruppresa. Som senast i våras till Holland.


Då vi åker själva så har vi satt i system att koppla bort allt, nästan, vad som heter matlagning. Vi går ut och äter ett lagat mål mat om dagen. Provar traktens specialiteter om det nu finns något sådant. Vi äter frukost och lunch i bilen som mestadels består av yoghurt, fil, kaffe / te och en macka. På många campingar finns färskt bröd att köpa på morgonen.

Nåväl, vi tror inte detta blir dyrare och så slipper vi att brassa käk och diska. Vi har ju semester    gu be vars.


Här några exempel.

       


   
ANNONS
 
Sanna

Sanna

19 augusti 2012 17:01

Vilka läckerheter!
Vi gör precis detsamma och letar upp ett bra matställe och sedan letar vi en övernattningsplats. Lite har man ju alltid med sig i kylskåpet och om man nu skulle bli sugen på att grilla. Vi handlar ibland med oss lite ostar och till gott vin duger ju det mesta och sittandes vid en strandkant någonstans i Sverige. Sämre kan man ju ha det liksom..hehe

Ha en härlig ny vecka också oavsett vad du ska göra!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Ms. T

Ms. T

20 augusti 2012 12:58

Har Du "övergett" mig? Längesen Du "hälsade på"! Kom tillbaka från Gotland sent i förrgår eftermiddag och kommer att skriva om resan och visa bilder så snart jag hinner./ Finns så mycket fint att se och upptäcka i Sverige.

http://mina-ord-och-bilder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se