Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2012

Jomänvist, vi har två vovvar.

Av Åke Johnson - 12 oktober 2012 14:56

Fattar inte varför jag inte berättat det fören nu? Men trolig förklaring kan vara att jag ville veta att det funkade först innan jag basunerade ut det. Vi hade Hugos bror Viktor först, som kapitalt misslyckades. Men det är ju länge sedan. Vi lät det gå ett år sedan kom Hampus in i vår flock.


Egentligen var det Hugo som hittade honom hos vår uppfödare som numer är en kär bekant och vän.

Hampus var tre månader när han kom till oss. Å det fungerar jättebra, så bra att jag glömt att berätta. Hugo och Hampus är som, få se nu hur det heter, ler å långhalm, tror jag. Hampus är en ljus kille som heter Buff på Amerikansk cockerspanielspråk.


 

 

När dessa bilder togs hade Hampus varit hos oss ca en vecka. 
De två nedersta senare.
..................................................
Jag har köpt en klängros vid namn Santana (röd) och planterat den i dag. Nu är det bara att vänta och se till våren att den tar sig.


   
ANNONS
 
Sanna

Sanna

13 oktober 2012 13:04

Vad skoj att det fungerar mellan hundarna. Är de kastrerade?
Härlig färg den här sista hunden har också. Lycka till med dem och hoppas de får ha hälsan och leva länge. Det är ju något vi alla hundägare önskar.

Ja idag letar mannen efter lökar och hörde nyss att det mesta är slutsålt. Ville ha mera snödroppar som har sakta försvunnit från jorden år efter år. Däremot krokusen flödar och är en fin vårblomma tycker jag.

Trevlig lördag och klapp till "båda" jyckarna nu också. :)

http://www.sancha.bloggplatsen.sew

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se