Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 14 januari 2013

Konstigt att jag inte lärt mig att gilla vintern

Av Åke Johnson - 14 januari 2013 10:56

Jag tittade på den nya TV serien i går kväll, ”En pilgrims död”. Det är sällan som jag läst så många lovord om en serie på TV som just den här. Men jag måste nog hålla med. Jag ser redan fram emot nästa Söndag.


Annars är det ganska lugnt just nu. Inte så värst mycket som händer. Allt är i dvala. Men snart så kör allt igång igen. Politiken, kursledare, husbilen, vårbruket i trädgården ja då kommer allt nästa på en gång.

Nu i Februari startar en kurs och i slutet av Mars avlöses den av nästa. Uppdragen inom politiken varvas där emellan. Det gäller att hålla igång så man inte blir försoffad. Men det är ingen risk för min del. Har man vovvar också som ska rastas och skötas om så är risken minimal att soffan blir utsliten.

Men den här årstiden är egentligen för lång. För all del, flytten till Skåne för 7 år sedan har gjort att den blivit lite kortare, men än då. Konstigt att jag inte lärt mig att gilla vintern. Å snö ska det bli i dag också.


  


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

14 januari 2013 13:49

Känner lite som dig också nu att det är dags att kavla upp ärmarna och få lite uträttat så kommer tiden att gå lite snabbare tills vi har våren här. Imorse var det -10°C men kändes varmare än den senaste veckan där vi bara haft -3-4°C. Fin luft så det är bara att stolpa ut så mycket som möjligt för det mår både hjärta och lungor bra av.
Serien ja, skrev lite om detta och ska ge det en chans. :)

Ha det bäst!/S

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
marianne

marianne

14 januari 2013 19:43

Ja nu längtar vi till våren,o få börja i trädgården.Har ju en hel del o fundera på ,när det gäller den,eftersom jag ska börja från en tom gräsmatta.

ha det gott

http://mapes.bloggagratis.se

 
katsura

katsura

14 januari 2013 21:16

Det är väl inte alls särskilt konstigt! Den är alldeles för lång, för mörk och för råkall! Önskar dig en skön vecka!

http://katsura.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se