Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2013

Husbilen har jag packat

Av Åke Johnson - 14 augusti 2013 14:11

Tio dagar går snabbt även om jag varit solokvist. Men en aning trist har det varit måste jag medge. Även om vovvarna har uppmärksammat husse lite extra de här dagarna. Tvåsamheten är bra när man har det som vi, min fru och jag. Alltså en nyttig saknad, skulle man kunna säga.


I dag körde jag till Trelleborg där hundkollot är beläget. Hundarna älskar att vara där. Ett lagom hundpensionat hos uppfödaren. De kan tyvärr inte följa med den här gången på vår lilla resa av två olika anledningar. Då känns det bra att dom trivs så bra hos Nina.


Husbilen har jag packat med de saker som jag kan behöva under resan. Nu är det bara lite som ska in i kyl och frys, men det får vänta tills i morgon då jag ska köra.


Rutten är klar. Som längst norr ut blir Hudiksvall sedan via Ljusdal till Mora och sedan ner till Askersund och därefter hem. Kanske kan det bli någon avstickare om tiden medger det.


I dag har vi rejäla regnskurar här med åska och blixtar. Hoppas att vädret stabiliserar sig till nästa vecka med högtryck. Om det regnar nu och över kommande helg gör inte så mycket för då blir det besök hos barn och vänner å då märker man inte av vädret så mycket i alla fall. Då pratas det en hel del och tänker inte så mycket på vädret. Men kommer solen så gör det naturligtvis inget.


Avslutar med två glada vovvar. Bilden är en repris från försommaren då vi var på Ivön.

 


        


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

14 augusti 2013 19:49

Inget dåligt avslut med så söta jyckar. Mumma med glass vettja!

Ha en supertrevlig lillsemester igen och kör försiktigt på vägarna pågen.
Vi hörs vad det lider!

Kram/S

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
katsura

katsura

17 augusti 2013 22:35

Vad lyxigt med en semesterrunda igen! Jag inser att Chili har tur som får slicka glasspinnen utan konkurrens :)

http://katsura.bloggplatsen.se

 
marianne

marianne

18 augusti 2013 17:40

Ha en fin tripp ,till norra sverige.Ser framemot dina bilder.

Ha det gott o kör försiktigt.

http://mapes.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

22 augusti 2013 11:15

Den där bilden älskar jag!!! klart dom ska smaka♥ våra underbara 4 fotade vänner♥

Hoppas ni har en fantastisk stund i "Rullhuset" rutten blir garanterat vacker!! & troligen har ni sol åxå ;)

Må så gott! /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se