Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 21 februari 2014

Jag har nog en liten förkärlek för denna sport.

Av Åke Johnson - 21 februari 2014 10:14

Jag har inte tittat så mycket från OS i Ryssland. Har väl varit en miss i sig då det gått så bra för dom Svenska idrottarna. Men jag har inte missat rapporteringen, på så sätt har jag ändå hängt med.

Skidåkarna, män som kvinnor har varit fantastiska liksom curlingtjejerna.

Men vad jag däremot har tittat på lite grand är konståkningen. Jag har nog en liten förkärlek för denna sport.

 

För övrigt så har det (som vanligt) varit en del sammanträden och möten. Bl a. hade vi ett föredrag i veckan om rasism och främlingsfientlighet i partiet. Mycket intressant. Ska skriva ett speciellt inlägg om detta lite längre fram.

När golfkrogen erbjuder raggmunk med fläsk till lunch, ja då tackar i varje fall inte jag till ett besök.

 

Våren är verkligen på frammarsch här i Skåneland. Lökväxterna poppar upp en efter en och förgyller rabatterna. Bönderna plöjer sina åkrar och jag, jag längtar till sommaren.


   
ANNONS
 
Sanna

Sanna

21 februari 2014 14:38

Sv; Jag har opererat redan det ena ögat så det är det andra jag ska in för 5;e mars. Hoppas också att det ska gå bra och sist fick jag biverkning som glaskroppsavlossning och väldigt obehagligt innan jag fick veta orsaken.

Ja du det här med OS måste jag erkänna är ingen prioritering för mig och har sett så lite att jag kanske får skämmas inför andra intresserade. Jag gillar helt enkelt inte sport men kan kika på både fotboll och ishockey utan problem i vanliga fall.
Skidor...nja!

Det var ett tag sedan vi åt äggakaka med stekfläsk när jag ser din goa mat här. Kanske något för nästa veckas matsedel. :)

Trevlig helg pågen!
/S

http://sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se