Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 9 maj 2014

Då fattar ni vad jag skriver om

Av Åke Johnson - 9 maj 2014 10:16

I två dagar har jag varit på konferens/planeringsdagar med ABF Österlen. Den var på Löderups strandbad.

Är ni på Östra delen av Skåne och åker kustvägen från Ystad via Kåseberga, kör förbi Kåseberga ta av till höger mot Löderups strandbad, ni kommer inte att ångra er, jag lovar. Men, ni kanske redan varit där. Då fattar ni vad jag skriver om. Det var här dessa planeringsdagar var förlagda. Två intensiva dagar med intressanta diskussioner och beslut.

   

Vädret har vänt en aning. Från sommartemperaturer till mera anpassade för årstiden. Men nu även regnskurar några dagar. Regnet är nog välkommet skulle jag tro, när det är så torrt i markerna. Bönderna vill nog ha mycket nu av den varan, skulle jag gissa.


         
ANNONS
 
Lena

Lena

10 maj 2014 15:53

Det är så otroligt vackert i dina trakter...

Här har regnat i så många dagar nu så jag skickar gärna regnmolnen vidare!! ;)

Fin kväll! /lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se