Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 11 maj 2014

”Guds lov i naturen”.

Av Åke Johnson - 11 maj 2014 11:28

En biltur på Österlen just nu är en lisa för själen. Eller som Ludwig van Beethoven skrev,

”Guds lov i naturen”.

Som vanligt, nästan, var kameran hemma, men telefonen är ju mestadels med.

     


Nu blommar tulpanerna på sista versen, men dom gör som tomten, kommer nästa år igen.

   


Vovvarna bryr sig knappast om rapsfält och vackra vyer men med en bit godis, vad gör man inte!

   


Du som tittar in på min blogg, ge mig en röst här i bloggen till höger.


      


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

13 maj 2014 15:47

Röstat och är ju så enig med den långa stapeln du fick i din förfrågan! :)
Vilka moln i Brösarps backar? men kanske det blev uppehåll för så har det varit här med ibland och de bara blåser iväg vartefter. Fast bilden är magisk och man förväntar sig nästan ett regn längre bort.

Ser att du varit borta (inlägget under) och bra att du sysselsätter dig pågen. *flina*

Kram/S

http://sancha.bloggplatsen.se

 
katsura

katsura

13 maj 2014 15:53

Ja, så har jag röstat för första gången detta valår... Inför EU-valet har jag gjort svt:s valkollen. Ett intressant resultat... Jag var 70% socialdemokrat - det kan ju inte stämma?!? (he he) Kan det vara så att pågenbloggen har förändrat mig?
Fantastiska Skåne med alla gula rapsfält. Naturen är en lisa för själen!
Katsura

http://katsura.bloggplatsen.se

 
Ms. T

Ms. T

26 maj 2014 11:28

Underbara bilder./ Har inte varit i Skåne sedan juni 2004 men hoppas att det inte dröjer för länge innan jag är tillbaka igen.

http://mina-ord-och-bilder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se