Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 3 januari 2015

God fortsättning på det nya året!

Av Åke Johnson - 3 januari 2015 15:45

Efter en trevlig julhelg bland barn och barnbarn runt Sthlm så var det dags att få besök av goda vänner från Sollentuna hemma hos oss under nyårshelgen.


Att notera var, att då vi åkte upp till Sthlm med SJ så funkade tåget perfekt. Inga förseningar i någon riktning. Det kändes väldigt bra.


Två övernattningar på hotell inne i huvudstaden innan vi skulle åka hem blev faktiskt riktigt kul. Att vara i Sthlm som turist är helt ok. Vi bodde i närheten av Hötorget vilket inte gjorde saken sämre.


Dagen före nyårsaftonen kom vännerna från Sollentuna och på själva nyårsaftonens kväll kom några vänner från byn. Gott och trevligt blev också det. Men vovvarna, som just den kvällen var tre, blev det nog inte så kul för då kvällen övergick i 2015. Dessa djävla fyrverkerier. Jag övervägde ett tag att ta bilen och köra ut i skogen med dom. Men hur det var så lugnade det ner sig efter tjugo minuter, men säker långa minuter för de fyrbenta. Tjusigt med fyrverkerier är det utan tvekan men måste det smälla så infernaliskt.


Vi spånade lite om kommande resmål inför det nya året. Inget blev klubbat men några förslag ska vi spinna vidare med. Alltid kul att planera.

Nu är det bara att hoppas på att vi får hålla oss friska och krya under det nya året. Utan hälsan har man inget, som bekant.

 
 
Sanna

Sanna

10 januari 2015 23:23

Låter som du haft det trevligt med släkt och vänner!
Fyrverkeri är ett sattyg och kämpar för dess borttagande faktiskt.

Go fortsättning också!
/S

http://sancha.bloggplatsen.se

 
Gubbfan

Gubbfan

11 januari 2015 16:30

Det är inte ens tjusigt med fyrverkerierna.
Det påminner alldeles för mycket om spårljus och så kul är inte krig.
Även om tillverkning av kanoner, granatgevär och annat sattyg, som åstadkommer vackra färgupplevelser när de används, välsignas av en fd metallordförande. Det ger ju arbetstillfällen och exportinkomster.


http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards