Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 21 februari 2015

Jag har liksom inte tid med det här.

Av Åke Johnson - 21 februari 2015 10:43

Nu har det varit så här en hel vecka. Å inte märker jag att förkylningen ger sig.

Men, men det är bara en vanlig förkylning med hosta och en besvärlig snuva. Näsan är ganska stor i vanliga fall men nu är den både röd och skinnflådd. Men det hör väl till. Det finns dom som har det mycket värre. Så brukar jag trösta mig, med den frasen.

Men onekligen är det jobbigt. Jag har liksom inte tid med det här. Den ända fördelen med det här är att frun säger att jag så sexig röst. En få tacke. Men å andra sidan så gillar jag nog mina stämband bättre då dom fungerar normalt utan beläggning.

Det är tydligen förkylnings och influensatider, för många är däckade runt omkring oss också. Till måndag måste jag vara fitt for figth för då är det dags igen för andra gången i studiecirkeln på ABF Österlen som jag leder.

Jag får inte svika mina deltagare. Men jag ska heller inte smitta ner dom, så vi får se hur det kommer att gå.


  

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

21 februari 2015 13:10

Drick mycket vatten (ljummet el rumstemp.) Det hjälper kroppen att återställa sig......och håll tyst om du är hes. Hehe det sistnämnda kanske kan vara svårt för vissa och jag tillhör en av dem brukar mannen säga. Fast han säger så mycket dumt emellanåt också. :)
Krya på dig nu och ha inte för bråttom med tillfrisknandet för då kan du ligga där igen.

Kram på dig!

http://sancha.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

22 februari 2015 20:38

Hoppas du kryat på dig och mår bättre nu!
Min data är verkligen botten just nu och det går knappt att skriva här då det bara poppar upp reklambilder och sidan far upp och ner. Så jag slutar nu innan jag blir tokig...hehe!
Kram kram...

http://sancha.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mita

24 februari 2015 10:42

Krya på dig, ät massor med ingefära det hjälper =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se