Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 21 april 2015

Cagliari.

Av Åke Johnson - 21 april 2015 09:55

Sardinien/Cagliari.

Den här platsen blev vår nästa hamn/plats på vår kryssning. Sardinien har jag heller aldrig besökt tidigare. Men jag blev glatt överaskad. Hamnstaden fartyget lade till vid heter Cagliari och är huvudort i provinsen. Enligt guiden uttalas namnet ”kalgari”. Cagliari var raka motsatsen till Palermo, om man frågar mig betr. renheten på gator och torg. Kan det månne bero på att denna ö är en större turistmagnet?


Här kommer några bilder.

               

 


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

21 april 2015 19:15

Sicilien är jag lite nyfiken på sedan sonen med tjej var där och beskrev ön. Vill även till Florens men det verkar vara mycket turister där.
Bilderna du lagt ut är superfina och klara och du är ju suverän på att fota numera. Skoj att se och nästan känna atmosfären också bara genom att titta!
Tack för det!

Ha det bäst pågen!

http://sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se