Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2015

För dopp i havet är det inte frågan om.

Av Åke Johnson - 3 oktober 2015 10:02

Vilken fantastisk höst vi har. Sol och värme. Kommer höstarna att bli så här, så har jag inget emot den årstiden. Men, det kanske ändå är ett större problem än så. Jag tänker på klimatförändringen.  

Men oavsett det, så är en tur till havet en höjdare. Efter en promenad vid havet sitter det fint med en kopp kaffe med dopp. För dopp i havet är det inte frågan om.

Rosorna och stockrosorna frodas fortfarande men sjunger nog på sista versen för den här säsongen.

           


  

 
 
marianne

marianne

4 oktober 2015 12:50

Önskar jag oxå kunde vandra utmed havet,e, en sjö,så rofyllt o höra vågskvalpet.Där vi bor nu,finns ingen sjö i närheten,som vi hade i Osby,där sjön ligger mitt i byn.
Kaffet o de fina kakorna ser inte helt fel ut mmmm.
Ha det gott

http://mapes.bloggagratis.se

 
Ms. W

Ms. W

15 oktober 2015 16:49

Otroligt fina bilder är det./ Även här har det varit milt och soligt, idag klarblå himmel, inte ett moln, men en termometer visade exakt noll grader som lägst på morgonen./ Klimatförändringar eller inte. Tror inte NÅGON någonsin kommer att ha en helt klar bild vad och varför och så. Min pappa som var född 1924 sa emellanåt att det kunde bli problematiskt på julafton ibland för kälkar när han var barn pga. snöbrist. Inget nytt under solen där i alla fall... Är för all del ingen "expert" men har alltid varit intresserad av väder och klimat och har en blogg i ämnet också faktiskt. HELT "grön" är jag dock inte.. Ser detta som "bonusväder". Det var nog slutet av 90-talet som det var upp till +14 grader och sol de två första veckorna i november. 1960 regnade hela sommaren bort, så det kan alltid bli "lite hur som helst" om man säger så. Den som lever får se helt enkelt!

http://mywordsandimages.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

16 oktober 2015 10:52

Måste erkänna att mannen och jag också brukar ta en fika "med dopp" ute och vi testar olika caféer och får ju givetvis favoriter vartefter. Lite skillnad på priser är det också som en kaffe och weinerbröd för 70kr eller 130kr. Så man går ju liksom inte tillbaka till de dyraste för då kan man ju lika gärna käka mat istället. Jag fotar en hel del och har de facebook så lägger jag upp bilderna hos företaget så att de får lite reklam. Det är jätteskoj detta och den sista kameran är suverän i sin kvalité bl a. Använder inte dessa bilder på nätet ännu utan för med två andra varav den ena alltid är med i väskan etc. Köpte ett stativ för första gången i mitt liv och vilken skillnad det blir mot/för handskakningar som ändå är förminskade i de flesta kameror. Här blir bilderna helt klara och färgerna blir inte så gula heller inomhus och utan blixt bl a.
Näe nu ska jag inte tjattra mer om detta och hoppas att du mår bra i höstvädret och att solen lyser även denna helg.

/S

http://sancha.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

28 oktober 2015 09:56

Gosh, vad dåliga vi är på att blogga "pågen". Trodde jag skulle skämmas nu när jag tittade in här men vad då....du är lika dålig som jag.
Undrar hur du har det och hur det går med ögat bla. Skriv några rader är du snäll.

Kramen/Sanna

http://sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards