Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 17 januari 2016

Nu är cirkusen i gång

Av Åke Johnson - 17 januari 2016 11:01

Nu är cirkusen i gång i fackförbundet Kommunal. Ja vad ska man säga? Ett är säkert, tycker i alla fall jag, fel att gå ur, som tydligen många har gjort. Vore väl bättre att medlemmara krävde hela ledningen/styrelsens avgång. Men självklart, det som har hänt gynnar inte arbetarrörelsen och Socialdemokratin. Men man kan ställa sig frågan, varför blir det så här? Hur kan de som är förtroendevalda bete sig som de nu har gjort? Definitivt dåligt omdöme och brist på moral. Men även maktfullkomlighet.  


  

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

23 januari 2016 14:01

Många människor klarar inte att tygla sina känslor när de blir arga varför många kanske nu efteråt ångrar sina beslut. Jag tycker också att man kan kräva ledningens avgång i första hand och därefter avgå om man inte är nöjd. Nu blir det ju som de önskar och kanske en ny ledning kan få ordning på torpet och därmed kanske f.d medlemmar kommer tillbaka.

Hoppas du har det gott och inte är för insnöad där nere i Skåneland!
Kram/S

http://sancha.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

28 januari 2016 14:23

Det märkliga är, att folk med höga positioner i dagens samhälle, inte förstår att dom ständigt granskas & att ALLT i sinom tid kommer fram...

Kram & fin torsdag! :))

http://frallorna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se