Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 5 april 2016

För visst har det hänt saker

Av Åke Johnson - 5 april 2016 09:47

Åter måste jag konstatera, slarvigt att inte skriva något i min blogg. Jag kan inte skylla på något egentligen. För visst har det hänt saker att skriva om. Som t ex. att personbilen fick ett mororproblem, ögoninjektionerna fortsätter, vårens framfart, husbilens iordningsställande inför sommarsäsongen, ett envist virus som drabbat både mig och min fru med halsont, snuva och feber sedan i början av februari o s v. Ja, ni hör själva, brist på ämnen finns inte. Men att få ändan ur vagnen och sätta sig att skriva ner några rader tar på något vis emot. Varför? Ingen aning!


Men nu blev det ändå några rader. Hoppas det inte tar allt för lång tid innan jag sätter mig ned här och skriver igen.


  


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

5 april 2016 13:58

Maila mig så får du min kod som du behöver för att logga in på vissa inlägg. (sannalanna@hotmail.se)

Uj det var en hel del som hänt er. Har också haft virus (både mannen och jag) Är på benen igen och hoppas en slipper drabbas mer av eländet. Vår husbil har fått klartecken från Tyskland om att typas upp i vikten och vi är så glada. (annars hade vi sålt den) Så när den nu ska besiktigas måste vi plocka ur allt innan och väga om den. :)

Hoppas det ska lösa sig med ögonen och bil etc.
Kram/Sanna

http://sancha.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

15 maj 2016 12:46

Inte alltid man har lust,o skriva.(Jag hr varit riktigt dålig på det)Nu åker vi snart till Gotland,då bbrukar lusten komma tillbaka.
Hoppas du har blivit av med infektionerna o att det löser sej med dina ögon.

Ha en fortsatt fin söndag.
//Marianne

http://mapes.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

3 juni 2016 15:34

Hoppas inget tråkigt har hänt men skoj att se ett livstecken i min blogg. Jag tror att du blivit lite sämre än mig på att blogga men jag är dålig jag också. Jag tjatar om detta med att du ska maila mig så kan du få koden till min blogg när jag skriver om sådant jag INTE vill andra ska läsa. Har inte kvar den tyvärr sedan jag hjälpte dig med overhead bilden. Kram och ha det så gott och hoppas på en härlig sommar på ena eller andra sättet. Jo vecka 25 kanske, bara kanske kommer vi till Växjö först och sedan Ystad om det vill sig. Läste att det var mycket fästingsmitta med TBE och det vill man ju inte ha. (Är inte vaccinerad)
Hörs!

http://sancha.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

18 juni 2016 04:42

Ibland behöver man pausa ;)

Hoppas ni frisknat i! Kram!!

http://frallorna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se