Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 23 mars 2017

Vi har gjort det för några år sedan

Av Åke Johnson - Torsdag 23 mars 10:38

Nu är det klart.

Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda resmålen med lokala guider. Ska bli kul att åter kryssa med Birka. Vi har gjort det för några år sedan med resmål som Visby, Bornholm och Köpenhamn. Det gav mersmak vill jag nog påstå med fina hytter god mat och trevliga upplevelser ombord. Kan kanske också bli kul att se norra Sverige från sjösidan och naturligtvis höga kusten med sin dramatiska kustremsa.


Husbilen skall in på service nu i början av april. Sedan är det bara att städa ur den, bädda och planera för någon trevlig resa.


  

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

Lördag 1 april 12:18

Vi hade också planer på att åka över till Gotland med husbilen men p.g.a vattenbristen vill inte vi bidra till att ta vatten från ortsborna. Så vi får planera om denna sommar och har inte riktigt på känn vad det blir förutom södra Öland dit vi ska och ta ut pengar vi fått sedan vår lilla fyr brann och de ersatte oss men stålar bara hos dem i deras shop. Ha det bäst pågen och hoppas vi får en fin sommar oavsett vad vi gör. Kram kram...

http://sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - Torsdag 5 okt 10:36


Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - Söndag 17 sept 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - Torsdag 13 april 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - Söndag 12 mars 11:59

Vi lever i en orolig värld, men lever i ett Sverige som fungerar för de allra flesta. Men allt är naturligtvis inte som det ska i vårt land, då skulle vi inte få rapporter nästan dagligen om dödsskjutningar och gängkriminalitet, upplopp och brända bi...

Av Åke Johnson - 21 december 2016 10:34


Nu har vi redan passerat fjärde Advent och julen är inte långt borta. Jag vill önska alla som tittar in på min blogg en riktig   GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.                  ...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Skånepågen, politik och annat. med Blogkeen
Följ Skånepågen, politik och annat. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se